Politica ce Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Gerocossen Magazin (gerocossen-online.ro). 

Site-ul Gerocossen Magazin (gerocossen-online.ro)) este operat de societatea sc Gerocossen srl, cu sediul in Bulevardul Dimitrie Pompei - numarul 9 - sector 2 - Bucuresti, Romania -   inscrisa in cadrul Registrul Comertului cu numarul J40/5067/1991.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul Gerocossen Magazin (gerocossen-online.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal solicitate in vederea constituirii contului tip de utilizator, sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Gerocossen Magazin (gerocossen-online.ro) in urmatoarele scopuri:

 • Stabilirea contactului cu clientii;
 • Prelucrarea comenzilor : preluare - facturare - expediere
 • Participarea la concursuri - promotii - loterii promotionale - tombole
 • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind ofertarea de produse si servicii pentru activitatea Gerocossen Magazin (gerocossen-online.ro) si a tertilor cu care Gerocossen Magazin (gerocossen-online.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
 • Relationarea cu clientii in privinta serviciilor si produselor.
 • Pentru constituirea si accesarea contului de utilizator, in cadrul site-ului.
 • Trimiterea de notificari si newsletters.
 • Realizari de analize - rapoarte - informari.
 • Colectarea informatiilor privind accesul electronic (inclusiv IP), putand folosi in cadrul site-urilor cookies-uri, pentru imbunatirea securitatii accesului si furnizarea unor bune servicii.
 • Nu incurajam SPAM-ul si nu ne facem raspunzatori pentru bresele de securitate ale sistemelor electronice.
 • In situatia in care intervin schimbari asupra datelor furnizate de dvs, va rugam sa ne informati cu privire la acestea, in vederea asigurarii unor servicii de calitate fata de dvs (livrarea comenzilor, transmiterea de informatii, etc).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Gerocossen Magazin (gerocossen-online.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Gerocossen Magazin (gerocossen-online.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. La acest moment acest serviciu nu este disponibil, platile fiind efectuate in sistem ramburs sau la predarea comenzilor.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email gerocossenonline@gmail.com