Produsele comandate se livreaza NUMAI pe teritoriul Romaniei, prin curier rapid, agreat si contractat de catre Gerocossen Magazin si anume prin Geodi Express, pe raza acestuia de acoperire teritoriala : (http://www.geodiexpress.ro/ )

Livrarea prin curier se face in termen de  24 - 48 h din momentul confirmarii telefonice sau electronice a comenzii pentru produsele aflate in stoc . Coletul ajunge direct la adresa furnizata de Dvs (adresa trebuie sa contina date exacte, interval orar cand sunteti disponibili si un numar de telefon valabil), astfel incat va rugam sa receptionati coletul in termenul stabilit de comun acord cu curierul, acesta avand obligatia sa va contacteze telefonic, inainte de efectuarea livrarilor.

Livrarile catre  localiatile ce nu se afla in aria de acoperire Geodi Express, ( http://www.geodiexpress.ro/), se vor efectua prin  intermediul serviciului Posta Romana, fapt pentru care adresa de livrare trebuie sa corespunda cu cea din cartea de identiate, in vederea ridicarii coletului.

Nota : verificati daca localitatea dvs se afla in zona acoperita de catre serviciul de curierat  (http://www.geodiexpress.ro/ ). Daca veti avea atasat localitatii cifra 0 in paranteza, livrarea se va face prin curier. In cazul in care atasat localitatii apare in paranteza o alta cifra decat 0, aceasta reprezinta numar de kilometrii suplimentari de efectuat, motiv pentru care in aceasta situatie expedierea comenzilor se va face prin intermediul Posta Romana.

Livrarea prin Posta Romana se face in aproximativ 3-4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.   

Coletul se ridica de la oficiul postal arondat adresei dumneavoastra din cartea de identitate, motiv pentru care adresa de livrare indicata in comanda, trebuie sa corespunda cu cea din cartea de identitate.

Daca adresa la care doriti coletul nu corespunde cu cea din buletinul de identitate, nu veti putea ridica coletul.

In decurs de 3-4 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, o sa primiti un aviz postal de instiintare. Daca nu primiti avizul de la posta, va rugam sa contactati oficiul postal de care apartineti, pentru a verifica daca ati primit coletul.

Daca in termen de 10 zile nu ridicati coletul, acesta se va intoarce la noi (in acest caz noi platind cheltuielile de livrare, retur si magazinaj). Nu  trimitem colete la Post Restant!

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora pe viitor comenzi catre clientii care nu efectueaza receptia comenzilor efectuate.

Comenzile lansate in zilele de vineri dupa orele 12:00 si pana luni ora 09:00 vor fi procesate incepand cu ziua de luni.

  Livrare catre destinatii externe :

      In situatile in care doriti  comandarea produselor Gerocossen, si expedierea acestora catre destinatii externe, va rugam sa ne contactati in prealabil prin intermediulul formularului de contact din cadrul sectiunii -contact-,  astfel incat sa va putem comunica o solutie in acest sens.

Costurile de livrare ale comenzilor :

Comenzile in valoare totala de minim 75 lei, beneficiaza de livrare GRATUITA oriunde pe teritoriul tarii ! Pentru orice alte comenzi cu o valoare mai mica de 75 lei, costurile de livrare sunt de 20 lei oriunde in tara. Costurile de livrare includ taxa t.v.a .  

Procedura de Retur :

 Produsele comandate pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestora, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform O.G. 130/2000.

Acestea se vor returna obligatoriu in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara a fi deterioarate sau utilizate..Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Gerocossen srl va inapoia contravaloarea produselor returnate in termen de cel mult 30 de zile  de la data denuntarii in scris a contractului. In acest sens va revine obligatia transmiterii cat mai corecte a datelor contului bancar, in vederea tranferului sumei de bani aferenta. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de client. Denuntarea de contract se face numai in scris catre sc Gerocossen srl.