Informatii despre livrare

    Gerocosen-online.ro livreaza in Romania in orice oras, localitate, sat, comuna ce se afla sub aria de acoperire Geodi Express prin Geodi Express. 
    Livrarea prin curier se face in termen de 24 - 48 h din momentul confirmarii telefonice sau electronice a comenzii pentru produsele aflate in stoc. Coletul ajunge direct la adresa furnizata de Dvs (adresa trebuie sa contina date exacte, interval orar cand sunteti disponibili si un numar de telefon valabil), astfel incat va rugam sa receptionati coletul in termenul stabilit de comun acord cu curierul, acesta avand obligatia sa va contacteze telefonic, inainte de efectuarea livrarilor.
    In cazuri izolate se poate livra prin Posta Romana in zonele din afara ariei de acoperire Geodi Express.
    Livrarea prin Posta Romana se face in aproximativ 3-4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. 
    Coletul se ridica de la oficiul postal arondat adresei dumneavoastra din cartea de identitate, motiv pentru care adresa de livrare indicata in comanda, trebuie sa corespunda cu cea din cartea de identitate.
    Daca adresa la care doriti coletul nu corespunde cu cea din buletinul de identitate, nu veti putea ridica coletul.
In decurs de 3-4 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, o sa primiti un aviz postal de instiintare. Daca nu primiti avizul de la posta, va rugam sa contactati oficiul postal de care apartineti, pentru a verifica daca ati primit coletul.
    Daca in termen de 10 zile nu ridicati coletul, acesta se va intoarce la noi (in acest caz noi platind cheltuielile de livrare, retur si magazinaj). Nu trimitem colete la Post Restant!
    Ne rezervam dreptul de a nu mai onora pe viitor comenzi catre clientii care nu efectueaza receptia comenzilor efectuate.
    Comenzile lansate in zilele de Vineri dupa orele 12:00 si pana Luni ora 09:00 vor fi procesate incepand cu ziua de Luni.
Preturile produselor de pe site sunt finale si includ TVA.
Timpul de livrare este de maximum 24 - 48 ore daca produsele se afla pe stoc.
- produsele se livreaza la adresa indicata in comanda si confirmata telefonic.
- expedierea produselor se face functie de stoc in ziua confirmarii telefonice a comenzii.
- produsele sunt asigurate pe durata transportului, gerocosen-online.ro este complet raspunzator si isi asuma responsabilitatea ca produsele sa ajunga la destinatie in cea mai buna conditie.
- in colet produsele sunt insotite de factura fiscala.
Costurile de livrare ale comenzilor :
    Comenzile in valoare totala de minim 75 lei beneficiaza de livrare GRATUITA oriunde pe teritoriul tarii ! Pentru orice alte comenzi cu o valoare mai mica de 75 lei costurile de livrare sunt de 20 lei oriunde in tara. Costurile de livrare includ taxa t.v.a . 
Procedura de Retur :
     Produsele comandate pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestora, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform O.G. 130/2000.
    Acestea se vor returna obligatoriu in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate. Atfel in vederea asigurarii integritatii produselor, fiecare va fi infoliat termic (sigilat), iar la momentul unui eventual retur, acesta deasemenea obligatoriu va fi prezentat in aceeasi forma. In caz contrar, produsul se considera utilizat si nu va mai putea fi returnat.Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. gerocosen-online.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate in termen de cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. In acest sens va revine obligatia transmiterii cat mai corecte a datelor contului bancar, in vederea tranferului sumei de bani aferenta.Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de client.Denuntarea de contract se face numai in scris catre gerocosen-online.ro